SEO: Wat is dat nou eigenlijk?

De afgelopen jaren is het enorm gevraagd; de groeiende vraag naar SEO. Waren het eerst nog vragen van mede-websiteontwikkelaars die nog geen grip hadden op de Online Marketing kant van het maken van websites, later kwamen de vragen ook vanuit de gemiddelde ZZP’er. Wellicht heb jij ook wel eens gevraagd wat het nou precies is, dat SEO. In dit artikel zal ik proberen het uit te leggen.

Lees verder!

7 SEO tips voor uw WordPress website

Als webdevelopment bureau is het ons doel om de best mogelijke websites en webshops te maken voor onze klanten. Een veelgehoorde wens van onze klanten is een hoge positie in Google. In dit artikel leggen wij u uit hoe wij uw nieuwe website hoog in Google krijgen met behulp van deze SEO tips.

Search Engine Optimization (kortweg SEO) is de term die staat voor het hoog in Google krijgen van een website. SEO is in het hedendaagse internet landschap van levensbelang; hoe meer bezoekers je krijgt hoe meer doelstellingen je zal behalen. Doordat wij op basis van WordPress uw nieuwe website ontwikkelen, zorgt dit voor een perfecte basis om de SEO in orde te maken. Omdat er veel mogelijkheden zijn hebben wij een lijstje met SEO tips opgesteld om wat duidelijkheid te verschaffen.

Lees verder!